vrijdag 25 december 2009

Joehoe Thijs is jarig.

Thijs is vandaag jarig...of moet ik zeggen....Thijs was vandaag jarig. Hij werd 45 jaar en had maar een verjaardags kadootje wat hij graag wou hebben. Dat was de Canon Eos 500. Nou en laat ik die nou net voor hem besteld hebben afgelopen weekend. De camera kwam dinsdag en Thijs vroeg zich maar steeds af wanneer dat ding nou kwam.....hahahahaha.
Gisteravond heb ik hem gegeven zodat hij nog even kon spelen met zijn kadootje. En vandaag is hij natuurlijk alweer flink gebruikt. Zelfs de foto's in het donker worden mooi.
Morgen een paar foto's want nu ga ik naar bed. Beetje uitzieken van de griep.zondag 20 december 2009

Sneeuw, sneeuw, sneeuw.

De afgelopen nacht is veel sneeuw gevallen......Het ziet er prachtig uit maar daar is ook alles mee gezegd. Als je er doorheen moet is het niet meer zo heel erg leuk.


Kerstsok.

Hog een heel leuk kaartje gemaakt.
woensdag 16 december 2009

hele mooie kerstkaart.

Mijn vriendin gaat verhuizen net voor de kerst en ik had tegen haar gezegd: ik maak maar 1 kaart voor jou......en deze is het geworden....Het is een kaartje voor het nieuwe huis en voor de kerstdagen. Ze vond hem erg mooi. Ze heeft hem al gekregen daarom kan ik hem nu laten zien.


woensdag 9 december 2009

Enkele kerstkaartjes.

De laatste weken ben ik ook bezig geweest met mijn kerstkaartjes. Ik laat ze niet allemaal zien want voor enkele moet het nog een verrassing blijven....hahhaa
Mijn Kale jaarboeken.

Vandaag eindelijk de tijd gekregen om foto's te maken van mijn kale jaarboeken.
Het is dus de bedoeling dat ik op het einde van iedere maand die maand wil gaan scrappen.