donderdag 28 januari 2010

Weer aan de freubel geweest

Gisteren lekker weer even aan de freubel geweest en enkele vrolijke maar ook drukke kaartjes gemaakt.zondag 24 januari 2010

Mei Asia buzzen......

We hebben al twee weekenden iets gekookt van het Mei Asia buzz pakket. En allebei de avonden waren we het met alkaar eens. 1 smaak was heel erg lekker en de andere smaak was te overheersend. Tot nu toe zijn onze favorieten de black bean garlic en de peanut satay. (de butter chicken en de beef basil vonden wij niet lekker en zullen deze ook niet meer eten.)Gisteravond hebben we zelfs geprobeerd om met de stokjes te eten maar dat was niet zo'n succes.

Enkele kaartjes.

Deze kaart heb ik nagemaakt van iemand maar weet helaas niet meer van wie (sorry)

Een valentijnskaartje voor mijn lieve Thijs.......Hij weet nog van niks......

donderdag 14 januari 2010

En nog wat aankopen.

Afgelopen dinsdag ben ik nog even bij Special memories geweest voordat de deuren definitief sluiten. Ik heb nog wat thickers en labeltjes gekocht.

dinsdag 12 januari 2010

Buzzen!!!!!!!

Ik mag weer gaan Buzzen!!!!!!.
Een tijdje geleden kreeg ik een mail om een nieuw aziatisch product te buzeen van meiasia. Omdat ik dat wel lekker vind heb ik gelijk de vragenlijst ingevuld en gisteren kwam het pakket. Zoals jullie zien een hele doos vol en volgens mij zijn het allemaal lekkere pakjes en doosjes. Nu is het dus de bedoeling dat we alles gaan proeven en natuurlijk ook gaan vertellen of het lekker is of niet. De eerste pakjes gaan we het weekend maken zodat ik ook rustig aan kan kijken wat ik nog aan boodschappen moet halen en dat we het rustig aan klaar kunnen gaan maken. Ik hou jullie op de hoogte.....Tot Buzzzzzzz


zondag 10 januari 2010

Enkele kaartjes met een kit.

De afgelopen week toch nog enkele kaartjes kunnen maken met behulp van de kaartenkit van paper en pictures.


Mijn nieuwe aankopen.

Ondanks het slechte weer en de slechte vooruitzichten zijn we roch even naar de nieuwe scrapwinkel in Kempen (duitsland) geweest. De winkel was heel erg mooi en vrij ruim. Ze hadden ontzettend veel papier maar vooral oudere lijnen en enkele nieuwe lijnen. Verder ook veel leuke hebbedingetjes zoals knopen, brads, enz. Ik heb me aardig ingehouden en alleen wat papier gekocht. Daarna zijn we nog even naar Hobbyworld gereden en daar heb ik na heel lang twijfelen toch maar de heatgun gekocht met twee potjes embossingpoeder. Als ik nu ook nog de tijd vind om te scrappen dan komt alles weer goed.


vrijdag 1 januari 2010

Gelukkig nieuwjaar.

Ik wil jullie allemaal een heel goed,gezond,gelukkig,geweldig en vooral een GRANDIOOS 2010 toewensen. Dat alle wensen en verwachtingen uit mogen komen en dat het een beter jaar mag worden als 2009.