maandag 22 maart 2010

De jaarboeken maand februari.

Het eerste boek is van Charlotte.

Het tweede boek is van mij.

Het laatste boek is van Hanneke.

vrijdag 19 maart 2010

Moeders voor Moeders.

Vandaag mag ik weer een dagje werken. Vanmorgen heb ik twee gesprekken in Grashoek en Eghel en vanmiddag mag ik naar 3 nieuwe deelneemsters. Een in Blerick, een in Venlo en daarna naar Tegelen. Het is zo leuk om te doen en ik ben nog altijd blij dat ik toen uit de vele sollicitanten gekozen ben. Ik ga naar de deelneemsters en mag hun gaan vertellen wat Moeders voor Moeders doet (het ophalen van de urine van zwangere vrouwen zodat ze het HCG hormoon eruit kunnen halen voor het medicijn Pregnyl. Dit wordt dan weer gegeven aan vrouwen die heel moeilijk zelf een eisprong kunnen krijgen.Hierdoor kunnen veel vrouwen geholpen worden met zwanger worden.)

En ook mag ik vertellen wat de deelneemsters kunnen doen om deze vrouwen te helpen.
Als laatste mag ik hun bedanken en een kadootje achterlaten voor hun deelname. Dat is toch heel erg bijzonder? En het meest bijzondere van alles vind ik dat je vaak als een van de eerste bent die weet dat ze zwanger zijn. ( we hebben geheimhoudingsplicht)Dit geeft soms een heel speciaal gevoel.

vrijdag 12 maart 2010

De Knotsgekke Kaartendagen.

Gisteren zijn we weer gezellig naar de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch geweest. Ik vond het een super geslaagde dag, want er stonden zoveel stands dat we ogen tekort kwamen. We hebben lekker geshopt en gekeken en natuurlijk ook ideeen opgedaan. We kwamen nog wat mensen van het Scrappers Anonimous forum tegen, dus daar moest even een foto van gemaakt worden.
maandag 8 maart 2010

Naar de afsluitavond van het schaatsen geweest.

Elk jaar in maart is de afsluitavond van het schaatsen. Ieder jaar gaan we daar even naar toe omdat mijn vader dat heel erg leuk vind. Zo ook dit jaar. Het was heel erg koud......

maandag 1 maart 2010

Naar Paper en Pictures geweest.

We hadden afgesproken met mijn vriendin om op de koffie te komen gisteren. Maar zij woont nu in Vlaardingen dus dat is eventjes rijden. Ook moest ze werken tot 1 uur dus hadden we bedacht.....(had IK bedacht hahaha) om eerst naar Paper en Pictures in Doorn te rijden. Dat was een ritje van een uur en een kwartier dus dat was te doen. Nou we zijn om 10 uur vertrokken en waren om kwart over 11 uur daar. Het was net of je een hele grote snoepwinkel inliep. Heel veel kleurtjes en allemaal mooie spullen. Eerst heb ik alle bestellingen gezocht, die iedereen opgegeven had en toen mocht ik zelf gaan kijken. Thijs liep het eerste rondje mee, maar daarna is hij in de koffiehoek gaan zitten bij de andere mannen die aan het wachten waren....

Hij zei al lachend: eigenlijk moeten we een forum of hyves oprichten voor alle wachtende mannen van scrapshoppende vrouwen.

Na anderhalf uur ben ik toch maar gaan afrekenen, zodat we niet al te laat in Vlaardingen aan zouden komen. Er stond natuurlijk een giga rij voor de kassa, dus was het iets later dan gepland voor we richting vlaardingen vertrokken. Daar hebben we gezellig koffie gedronken en tegen kwart voor 5 zijn we naar huis gereden waar we met pap en mam nog lekker kebab hebben gehaald.

Mijn aankopen van gisteren.....Het valt best wel mee eigenlijk....