woensdag 16 juni 2010

De vlag kan uit.........

De vlag kan uit.........

Charlotte is geslaagd voor haar VMBO examen. Joehoe..........

zaterdag 12 juni 2010

Gala van Charlotte

Kleine meisjes worden dametjes......Charlotte had op 11 juni haar gala avond van school. De jurk was in april al gekocht, de schoentjes waren ingelopen en de kapster was gepland. Om half 5 kwam de kapster en een uurtje later zaten de haren netjes in de plooi. Eten, omkleden en klaar was ze.....eigenlijk zouden de meiden met een limousine gaan maar deze had donderdag pech gekregen dus moest er nog iets anders geregeld worden. Het werd een koets......Achteraf waren we wel blij want het was zo mooi allemaal. Wij als ouders waren heel trots op onze mooie dochter. Wij hebben genoten en Charlotte nog veel meer.


woensdag 9 juni 2010

VANDAAG IS HET FEEST.

Vandaag hebben we een beetje feest......We zijn vandaag 21 jaar getrouwd. En kijk eens waar Thijs vanmorgen mee aankwam????


Lay out box gemaakt en een LO

Afgelopen zaterdag hadden we een bijna prive workshop om een Lay out box te maken. Het papier is van Graphic 45. Hij is heel erg goed gelukt al zeg ik het zelf.
Daarna moest er natuurlijk nog een LO gemaakt worden.....ook deze is heel leuk geworden.
dinsdag 8 juni 2010

Jeetje wat vliegen de weken

Ja dus, de weken vliegen voorbij. Maar het zijn dan ook spannende weken de afgelopen tijd.....Charlotte heeft haar examen gedaan en we zijn heel erg benieuwd of ze het gehaald heeft of niet. Morgen krijgt ze haar eerste punt te horen van haar praktijk examen van zorg en welzijn. Volgens de juffen op school hoefde ze zich geen zorgen te maken want ze had het goed gemaakt. Maar de andere vakken??????Ik ben benieuwd. Nog een weekje in spanning en dan weten we het. Vrijdag heeft ze haar gala avond van school en daar komen ook weer foto's van. Verder is hanneke druk bezig met haar afscheidsmusical op school. dat begint ook alweer op te schieten......Dus al met al SPANNEND.
Ik wil er graag weer wat foto's opzetten, maar de afgelopen paar kaarten zaten al in een envelop in de brievenbus zonder op de foto te zetten. De workshop van afgelopen zaterdag was superleuk en ik ga proberen er morgen de foto's van te plaatsen. Zo nu ga ik snel naar het politiek debat kijken zodat ik morgen goed kan stemmen......
( oh ja, morgen zijn Thijs en ik 21 jaar getrouwd.)