donderdag 10 februari 2011

Ons weekendje Ginkelduin

Afgelopen weekend was het dan zover. Ons weekendje weg met de scrapvriendinnetjes. Vrijdagmiddag rond enen zijn we vertrokken vanuit Baarlo richting Horst en Vierlingsbeek waar we Judith en Joanie nog op zijn gaan halen. Rond 4 uur waren we in ons Finse huisje in Ginkelduin.

Na het verdelen van de slaapkamers en een lekkere kop koffie, thee of wat fris zijn we de bedden op gaan maken en hebben we ons geinstaleerd in de woonkamer met onze scrapspullen. Er was een extra tafel neergezet omdat wij scrappers nooit genoeg ruimte hebben op de tafel.
Tegen zeven uur hebben we lekker gegeten en 's avonds zijn we verder gegaan met croppen.
Zaterdagmorgen (na een korte nacht vol van spanning voor het shoppen) zijn we na het ontbijt naar Nieuwegein gereden. De winkel Scrapdelight was geweldig mooi en ruim. De ontvangst was geweldig. Er werd gelijk koffie en thee gezet en er stond ook wat te snoepen klaar. Nadat we lang hebben geshopt, gekletst en nog een keertje koffie hadden gedronken zijn we gegaan. Maar eerst heeft Erna nog een foto geknipt van ons.

In Doorn was het wat drukker en hebben we ook nog even geshopt. Na een klein hapje eten zijn we snel weer terug gegaan naar het huisje om te scrappen.
Mijn aankopen van beide winkels zijn heel erg leuk.

's Avonds zijn we lekker gaan steengrillen en daarna hup weer scrappen.
De zondag hebben we de hele dag lekker in het huisje gescrapt en gerommeld. Tegen drie uur moesten we langzaamaan op gaan ruimen en toen schrokken we wel.....Er liep een raar wezen rond in het huisje.

We zijn nog bij Mc donalds af gaan sluiten en tegen 20 uur was ik thuis. Het was super gezellig en voor herhaling vatbaar.
Bedankt meiden......