zaterdag 26 mei 2012

Jaarboek, nieuwe verslaving en een kadootje.

Allereerst een paar pagina's van  mijn jaarboek. Ik hou sinds de laatste week van december een smashbook bij en daarin verwerk ik de leuke dingen die ik doe of meemaak. Iedere maandag probeer ik tijdens ons wekelijkse cropavondje, dit boek wat bij te werken. Op het scrapotheekforum komen iedere zondag en maandag een vraag voorbij die ik dan ook probeer te verwerken in het boek. Als ik nu eens terug blader vind ik het toch wel heel erg leuk om te zien en ook om te doen.Ook heb ik een nieuwe verslaving........Masking oftewel washi tape. Ik zou er niet aan beginnen, maar net als zovaak ben je dan ineens verkocht. Nu zie ik overal die vrolijke rolletjes en kleurtjes en het zijn leuke dingen om mee te werken. Afgelopen tijd heb ik dan ook al verschillende rolletjes verzamelt.

Van mijn verjaardagsgeld wou ik deze keer iets kopen waar ik nog heel lang iets aan heb. Ik heb een mooie pandora armband maar deze word iets te wijd (nu ik 12 kilo afgevallen ben) Ik laat hem ooit wel eens kleiner maken, maar dat doe ik pas als ik nog wat kilo's kwijt ben en ik een tijdje op hetzelfde gewicht blijf staan. Bij de kapster zag ik een hele leuke armband. Een beetje stoer en eigenlijk heel eenvoudig. We zijn naar de winkel gegaan en ik heb de armband gekocht met drie drukkers erop. Er zijn heel erg veel drukkers te koop in heel veel verschillende kleuren. Zo kun je steeds combineren. Het merk is Noosa en ik draag hem met veel plezier. De drukkers zijn een boedha (de beige)(dit staat voor vriendschap en het wensen van geluk) de roze is een one eye drukker (staat voor positieve spirualiteit en bescherming), en de wit/blauwe is een olijf boom drukker (dit staat voor vrede en rechtvaardigheid)


donderdag 10 mei 2012

En alweer zijn we een maand verder.

De tijd vliegt voorbij en ik kan er niks aan doen.....Het gaat allemaal veel te snel.....De afgelopen maand ben ik een jaartje ouder geworden en hebben we flink geklust in huis. De kamer van de jongste dochter is helemaal opgeknapt. Nieuwe laminaatvloer, leuke kleur op de muren en wat nieuwe meubeltjes.
Verder hebben we nog een paar geocaches gezocht waaronder een mooie tocht in Eindhoven. Hier wat foto's van de afgelopen maand.
Joanie en ik hebben nog een hele leuke workshope gedaan bij Manita. Deze staat in de Creatief met Foto's van de maand mei.

De cadeautjes die ik heb gekregen op mijn verjaardag in April.

In het cafe terwijl we de cache hadden gekregen.

De cache.......