zaterdag 23 juni 2012

Daar ben ik weer.

Op deze zaterdagmorgen toch maar even een berichtje tikken. Ik had heerlijk uit willen slapen maar helaas is dat niet gelukt. Om half 8 was ik klaarwakker en ben nog even blijven liggen en heb ondertussen op mijn telefoon alles gecheckt. Wordfeud, twitter, facebook en de mail. Nu heb ik net mijn geocache blog bijgewerkt (http://www.thijsenannemarie-geocaching.blogspot.nl/) En zometeen ga ik met de jongste dochter nog wat krantjes insteken en haar krantenwijkje lopen. Deze week heeft ze deze wijk voor de eerste keer, dus die lopen we samen.
Afgelopen weken heb ik heel weinig gefreubeld en de kaarten die ik gemaakt heb ben ik vergeten te fotograferen. (stom he) Wel heb ik heel veel gelopen. Lekker in de buitenlucht en dan flink stevig doorstappen. Aankomende week heb ik het weer druk met werken  dus weinig tijd voor leuke ontspannende dingen. Maar ook dat komt wel weer.
Nog enkele foto's van afgelopen zondag van ons middagje geocachen.maandag 11 juni 2012

En alweer een weekje verder......

Afgelopen week was een leuke, maar ook vreemde week. Ik heb iets gedaan wat ik nooit gedacht had te doen.....(lekker cryptisch) Ik ben met mijn dochter naar zaak geweest en heb een piercing laten zetten. In mijn oorschelp. (ze noemen het een helix) Het was supersnel gebeurd en deed maar heel even pijn. Maar nu begint het genezingsproces en dat kan heel erg lang duren. (wel 9 maanden)
Op zaterdag waren Thijs en ik 23 jaar getrouwd. Ik had een lekker stukje gebak gehaald want dat mag je toch een beetje vieren vonden we.

Ook kreeg ik zaterdag mijn verjaardags en moederdag kadootje. Van Charlotte en Stan mocht ik naar een Fish Spa in Roermond en daar kreeg ik dan een arrangement voor een Fish spa met voet massage. Het was heerlijk......
Eerst 20 minuutjes in de visjes, daarna nog een massage en als afluiting een heerlijke kop cappucino met wat lekkers.....