woensdag 10 oktober 2012

SA forumdag in Zeist.

Afgelopen zaterdag was het dan zover.....Mijn eerste SA forum dag in Zeist Om kwart over 8 werd ik al opgehaald door Thea en daarna gingen we op weg om Joanie te halen. Tegelen 10 uur waren we in Zeist waar het al behoorlijk druk begon te worden. Nadat we ons plekje hadden uitgezocht ben ik een rondje gaan maken en heb ik even gekletst met de forumleden. Er stond ook een winkeltje van Lovescrapping and more. Dat was natuurlijk weer heel verleidelijk om te shoppen. We hebben de hele dag gefreubeld, gegeten, gekletst en geshopt. Tussendoor was er nog een bingo, prijsuitreiking van het mooiste naamkaartje en Guida van de winkel kreeg nog een bedankje van ons omdat ze de zaalhuur voor haar rekening had genomen.
Rond 4 uur was de dag afgelopen en zijn we weer richting huis gegaan. Ik vond het een hele leuke dag en wil volgende keer weer gaan....


woensdag 3 oktober 2012

Een berichtje....

Tja en dan zit ik hier om wat te schrijven voor mijn eigen blog. De maand is weer omgevlogen en er is niet echt iets gebeurd waarover ik kan bloggen. Ik heb wat kaartjes gemaakt, jaarboek bijgewerkt, en gewoon lekker bezig geweest met allerlei andere dingen, waaronder regelmatig wandelen buiten.Ook zijn we naar de Floriade geweest in Venlo met de broers en schoonzusjes van Thijs.

De laatste week ben weer begonnen met weight watchers en daarbij hoort ook bewegen. Met onze Diesel kan ik gerust een eindje lopen en dan bedoel ik ook lopen......Met lady kon ik wandelen, maar omdat ze al 9 jaar is, is een kwartiertje wandelen al lang voor haar. Diesel loopt heel snel en voor mij is dit tempo heel erg goed. Maar als we dan terugkomen is Diesel wel uitgeteld.