woensdag 28 januari 2015

Mijn eerste eigen startbestelling.

 
En dan is het eindelijk zover........De voordeur bel gaat en er staat een bezorger voor de deur met een mooie grote doos. Dank je wel meneer.......(Tot snel, dacht ik.....)
De doos was best zwaar, vond ik. Snel openen en ohhhh wat is dit leuk. Het leek wel sinterklaas. Eerst een hoop papier en daarna......KADOOTJES..........
Hier kan ik wel (heel) even mee vooruit.....Kijk en kwijl mee.....
 

zaterdag 24 januari 2015

Stampin Up.

Al een hele tijd gebruik ik de spullen van Stampin up om kaartjes te maken. Aangezien ik altijd een beetje moeite heb met de juiste kleuren bij elkaar zoeken en past dit lintje of dat papiertje wel bij deze cardstock, is dit een uitkomst voor mij. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd en passen bij elkaar. Geen gezoek meer van deze kleur blauw is anders dan die kleur blauw, dus de ideale oplossing. Maar dan.....Langzaam groeide mijn verzameling en de afgelopen weken heb ik er steeds vaker over nagedacht om het eens zelf te gaan proberen. En afgelopen week was de knoop doorgehakt. Ik heb toch niks te verliezen???? Gisteren heb ik me ingeschreven en ben ik ingestapt bij Team Utopia. Mijn startpakket is besteld dus nu is het wachten tot het afgeleverd word. Gelukkig werkt Stampin up heel erg snel dus lang zal het niet duren. Hopelijk krijg ik dan ook de tijd en vind ik de rust om wat leuke kaartjes te maken en deze op mijn blog te zetten.