maandag 28 november 2016

Over een paar dagen is het december......Een drukke maand, een gezellige maand, maar vooral een maand waar veel in staat te gebeuren. Dit is altijd leuk om later te herinneren. Daarom wil ik dit jaar weer een december daily maken. De spulletjes liggen al klaar en ik ga hem maken in de album van mijn project life van dit jaar. daarmee sluit ik 2016b af en ga ik verder met een nieuw Project life album vanaf 1-1-2017. Nog even een paar dagen geduld opbrengen en dan mag ik gaan starten. Mijn inspiratie haal ik van Facebook en pinterest. En natuurlijk van andere blogs.

vrijdag 25 november 2016

Op internet had ik al wat over The Elf on the shelf gelezen en ik werd enthousiast. In december wil ik een december Daily gaan maken maar ik weet uit ervaring dat de inspiratie om foto's te maken eind december ver op is. Eigenlijk zit er een heel verhaal achter bij de Elf maar ik geef er een beetje mijn eigen draai aan. Ik wil de Elf mijn december maand mee laten maken en hem overal mee naartoe nemen (zover als dat mogelijk is)

Omdat ik niet kon kiezen heb ik er 2 gekocht....Een jongetje en een meisje. Ik was erg bang dat het jongetje niet op tijd zou zijn, daarom heb ik toch nog maar een meisje gekocht hier in Nederland. En wat een toeval, ze komen op dezelfde dag aan. Afgelopen weekend hebben we natuurlijk al namen verzonnen en we zijn eruit. Het jongetje heet Lucky en het meisje Twinkle.
Op naar december, naar hun avonturen.
dinsdag 8 november 2016

De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten. Ik heb veel gewerkt en niet zoveel tijd gehad voor mijn hobby's. Eigenlijk wil ik teveel en natuurlijk ook tegelijk, maar helaas kan niemand dat, dus ik ook niet. Hoe doen andere mensen dat toch, vraag ik me af? Maar als ik naar mezelf kijk heb ik ineens veel minder tijd sinds ik een smartphone heb. Vaak betrap ik me erop dat ik er alweer mee bezig ben. Waar ik jaren geleden nog een boek pakte, pak ik nu de telefoon, of waar ik vroeger een tijdschrift doorbladerde voor een recept of een idee voor een kaartje, pak ik nu de telefoon.....Herkenbaar?
Dat moet eigenlijk anders, maar ja het is een gewoonte geworden en gewoontes zijn moeilijk af te leren toch?
Toch heb ik nog best tijd gehad voor leuke dingen. Samen met vriendinnen knutselen bijvoorbeeld......

Of zelfs het haken samen met een vriendin....(of kaartjes maken, net waar we zin in hebben....
 
En dan het lezen. Ik ben begonnen in het boek: Blauwe Maandag van Nicci French.
Sinds 3 maanden heb ik een abb bij Ellys choice. Daar krijg je iedere maand 10 ebooks voor een klein bedrag. Dat leek me wel leuk en ik moet zeggen dat er hele leuke boeken tussen zitten. Toch mis ik het "gevoel" wat je hebt bij het lezen van een echt papieren boek en ik denk dat ik toch wel weer een abb bij de bieb ga nemen.....Kijken tussen de boeken, zoeken naar een leuk boek, dat heeft toch wel wat.
Bedankt voor je bezoekje en tot snel weer.
Groetjes van Annemarie.
 


maandag 7 november 2016

Jaaaa........hij doet het weer.

Eindelijk......Na heel erg lang proberen en puzzelen en uitzoeken doet mijn oude blog het weer....Ik had al een nieuw blog gemaakt maar dan moet je ook weer op zoek naar volgers enz. Maar nu ben ik er weer. De afgelopen tijd heb ik niet stilgezeten. Kaartjes, Project Life, haken, Geocachen en sinds kort heb ik het lezen ook weer opgepakt. Nu ik weer hier kan posten ga ik proberen om vaker een berichtje te plaatsen.....
Dit zijn mijn laatste aankopen op de Paper Passion beurs in Tilburg.
 
Ik zal snel een overzichtje maken van mijn lopende projecten. Tot snel.