dinsdag 16 juni 2009

Nieuwe blogkop.

Sinds vandaag heb ik een nieuwe blogkop. Deze heeft Sanne voor mij gemaakt en ik ben er reuze blij mee. Dank je wel Sanne........De achtergrond word snel aangepast want dat past er eigenlijk niet bij, maar ik probeer tussen alle drukte door, deze snel te veranderen.

vrijdag 12 juni 2009

Fotoshoot Charlotte.

Afgelopen week had Charlotte een fotoshoot met een vriendin. daar zijn hele mooie foto's gemaakt......Wat ben ik toch trots op mijn mooie dochter....woensdag 10 juni 2009

Even een update.......

Jeetje wat gaat de tijd toch snel......Dan denk ik, even wat op mijn blog zetten en is het alweer een hele tijd geleden dat ik er wat geplaatst heb......Maar hier komen wat foto's. Ik heb voor mijn moeder een kaart gemaakt. Zij word zondag 14 juni 65 jaar. Op de laatste foto moet nog een foto van haar zoals ze nu is, maar die moet nog gemaakt worden. Verder een klein staand fotolijstje met 2 foto's van ons en de kids voor op haar tafel te zetten. Nog een kaartje van hetzelfde papier wat ook wel leuk geworden is.En ook de wallhanger van de scrapbookdag in april is af.

Photobucket

kaartje voor mam

kaartje voor mam

kado mam

kaartje

wallhanger