dinsdag 16 november 2010

Blinde scrap op het SA forum

Op het SA forum hadden ze iets heel leuks bedacht. Een blinde scrap. Dan krijg je een beschrijving van een Lay out en die moet je dan maken. Na twee weken kregen we de originele dan te zien. Normaal ben ik niet zo van de Lay outs maar dit vond ik wel heel erg leuk om te doen.
Deze had ik gemaakt.

zondag 14 november 2010

Naar Kempen geweest.

Afgelopen donderdag ben ik met Joanie en Annie gezellig naar Kempen geweest. Natuurlijk kon ik sommige papiertjes niet laten liggen en die renden al naar de kassa. Nou moet ik erbij vertellen dat ik in het begin het papier van Graphic 45 verschrikkelijk vond......Ik snapte niet dat mensen dat mooi vonden. maar het gekke is dat ik het steeds mooier begin te vinden en dus ook regelmatig koop. Zo ook afgelopen donderdag. En ik heb de nieuwe lijn besteld....Once upon a springtime.
Mijn aakopen van donderdag:
zondag 7 november 2010

blogaward

Ik kreeg vandaag deze blogaward van Cora....Dank je wel hiervoor.
Bij deze award moet je drie dingen over jezelf vertellen, nou ehhh, wat zal ik eens vertellen.......1 Ik ben weer helemaal into het borduren.....Het scrappen staat even op een laag pitje, maar dat komt wel weer.

2 Ik ben al 21 jaar getrouwd (ja met dezelfde man haha) en ik heb twee lieve dochters van 16 en 12 jaar.

3 De opleiding apothekersassistente lijkt me helemaal geweldig en ik ben dan ook alweer aan het twijfelen of dat iets voor mij is, en of ik er evt aan wil beginnen.

Ik geef deze award door aan Joke en Joanie.