donderdag 26 november 2015

Toch weer project Life.

Een paar weken geleden was mijn vriendin MariĆ«lle hier komen logeren en zij wou beginnen met project life. Een paar jaar geleden had ik jaarboeken gemaakt en was ik ook aan een album van Project Life begonnen. Maar dat heb ik tot juni volgehouden en toen was de inspiratie (lees zin) weg, dus ben ik ermee gestopt. Maar door de boeken opnieuw te bekijken en door de enthousiaste verhalen van MariĆ«lle, begon  het toch weer een beetje te kriebelen. Vorige week heb ik de knoop doorgehakt en heb ik spullen besteld voor Project life. En om dan maar gelijk goed in de stemming te komen, dan ook maar wat spullen voor een december daily.
Maandag kwam de eerste zending en vandaag zending 2 en 3. Nu kan ik wel even vooruit denk ik zo. Ook omdat ik nog best veel spullen heb uit mijn scrapperiode. 
Ik heb een aantal deel kits gekocht, omdat ik een hele kit wel heel erg veel kaartjes vond hebben, en nu kan ik ook een beetje afwisselen. Dit is dus voor Project Life 2016.
De onderstaande foto's zijn voor de December Daily. Vanmiddag heb ik de voorkant gemaakt. zodat ik dinsdag aanstaande gelijk kan beginnen.
 

Hopelijk kan ik nu ook wat vaker wat op mijn blog gaan zetten.