zondag 29 november 2009

Jaarboeken.....

De afgelopen week ben ik heel erg druk geweest met mijn nieuwe uitdaging. Drie.....ja julie lezen het goed...DRIE jaarboeken ga ik maken over 2010. Eentje voor mezelf, en de andere voor de meiden. Het word een heel spannend jaar voor allebei, want Charlotte gaat van 4 VMBO naar het MBO en hanneke gaat de basischool verlaten en gaat naar de brugklas. Dus dat word heel erg spannend. Daarnast heeft Charlotte dit jaar haar gala van school, zeilstunt en natuurlijk haar examen. Hanneke heeft dit jaar het afscheidskamp, en de musical. Dus een leuk jaar om voor mij vast te leggen. De basis van de boeken is klaar. Dus van mij mag het 1 januari worden dat ik foto's kan gaan maken en natuurlijk op het einde van de maand het boek bij kan werken. Binnenkort volgen de foto's van de kale boeken.....

vrijdag 13 november 2009

Naar de Kreadoe.

We zijn gisteren naar de Kreadoe geweest en het was weer heel gezellig. Natuurlijk kwamen we niet met lege handen thuis en dit zijn mijn aankopen.
zondag 8 november 2009

Een scrapweekje.....

De aankomende week word een echte scrapweek. Ik heb er zo'n zin in. Dinsdag komt mijn vriendin uit Vlaardingen hier logeren en we gaan dan gezellig samen croppen. Ze gaat woensdag laat in de middag weer naar huis dus we krijgen vast een hele hoop kaartjes gemaakt.
Op donderdag gaan we naar de kreadoe. Daar heb ik ook echt veel zin in want het is alweer 6 of 7 jaar geleden denk ik dat ik voor het laatst daar ben geweest. Dus ik hoop het volgend weekend heel wat nieuws te laten zien.