zondag 12 juni 2011

Van alles wat.........

Even wat dingen laten zien. De boog is dus uit de keuken en Thijs heeft de muren gestucadoort. Het ziet er heel erg mooi uit nu. Nu is het wachten tot we de keuken kunnen bestellen, maar aangezien we het de hele maand juni heel druk hebben met het printen maken zal dit er pas in juli van komen. De bedoeling is om in onze vakantie de keuken te gaan plaatsten.

Vandaag heb we weer een cache gezocht en gevonden. De eerste was in Horst. Het was een leuke puzzeltocht op een kerkhof. Er waren nog andere mensen aan het cachen, dus dat was wel grappig. Nadat ik de eerste cache had gevonden in de grond hahaha, hebben we een lekker ijsje gegeten bij Clevers. Op de terugweg naar huis kwamen we lang het veilingterrein en daar hebben we er ook een gezocht. Deze heeft Thijs gevonden. Wat is dat toch superleuk dat geocachen.......We hebben dan ook maar zelf 4 trackables besteld. Dit zijn muntjes die de hele wereld over kunnen gaan. Iemand neemt ze mee en stopt ze in een andere cache en vandaaruit gaan ze verder en verder. Vandaag hadden wij een travelbug uit Canada. Het is dus de bedoeling om deze weer in een andere cache te stoppen zodat hij vandaaruit ook weer verder de wereld over gaat.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee, die walvis ken ik! Doe hebben wij daar vanmorgen achter gelaten. Hahaha

Annemieke zei

Hahaha dat is grappig!(bovenstaande berichtje!) Wat een leukverhaal weer. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de keuken.
Groetjes, Annemieke