vrijdag 21 januari 2011

Oh wat een flater......

Vanmorgen heb ik toch een flater gemaakt......Ik moest terug naar het ziekenhuis met Charlotte. Ze had haar knie verdraaid en daardoor een spiertje gescheurd. Vandaag moest ze even haar knie laten kijken. Dus we komen in de wachtkamer en daar zit een kennis met haar zoon. We waren wat aan het praten en lachen en hun mochten naar binnen. Even later mochten wij ook de gipskamer in en de dokter zou zo komen. Ik was nog even aan het praten met Harriet (de kennis, hun zaten het hokje naast ons, afgescheiden door een gordijn) De dokter komt en begint tegen Charlotte te praten en ineens gaat zijn pieper. Hij loopt heel even weg en ik pakte de tubigrip (soort kousje wat Charlotte om haar knie moest afgelopen dagen) en ik maak er een handpop van. Ik loop naar het gordijn en doe..PPPssssst. Harriet kijkt en begint te lachen want ik deed mijn arm tussen de gordijnen door. Charlotte moest ook lachen en ineens begint ze keihard te lachen.....Wat denk je?????? STAAT DIE DOKTER ACHTER MIJ........Nou ik kleurde en schaamde me wel een beetje......Nu kan ik er ook mee lachen, maar wat zal die arts gedacht hebben?????

Werk in uitvoering.

Als alles meezit gaan we vanmiddag of morgen beginnen aan onze hobbykamer. De wanden worden getext en er komt een laminaat vloer in te liggen. Hopenlijk kunnen we starten vanmiddag maar dat ligt eraan hoe druk Thijs het nog heeft.....De tex staat klaar en de laminaat ligt ook boven. De halve kamer is leeggehaald en de rest schuiven we op naar 1 kant van de kamer. Gelukkig is de kamer groot zat en kunnen we dan goed en makkelijk werken.
Maar eerst nog even chauffeuren(of is het chaufeuren?) voor Charlotte. Ze heeft haar knie verdraaid afgelopen zondag met Hockeyen en heeft een spiertje gescheurd. Ze moet eerst naar school voor een toets, dan naar de opticien (lenzencontrole), dan naar huis en om tien voor twaalf mogen we naar het ziekenhuis om haar knie te laten bekijken. En ik weet niet hoe laat we daar van terug zullen zijn.......