maandag 11 juni 2012

En alweer een weekje verder......

Afgelopen week was een leuke, maar ook vreemde week. Ik heb iets gedaan wat ik nooit gedacht had te doen.....(lekker cryptisch) Ik ben met mijn dochter naar zaak geweest en heb een piercing laten zetten. In mijn oorschelp. (ze noemen het een helix) Het was supersnel gebeurd en deed maar heel even pijn. Maar nu begint het genezingsproces en dat kan heel erg lang duren. (wel 9 maanden)
Op zaterdag waren Thijs en ik 23 jaar getrouwd. Ik had een lekker stukje gebak gehaald want dat mag je toch een beetje vieren vonden we.

Ook kreeg ik zaterdag mijn verjaardags en moederdag kadootje. Van Charlotte en Stan mocht ik naar een Fish Spa in Roermond en daar kreeg ik dan een arrangement voor een Fish spa met voet massage. Het was heerlijk......
Eerst 20 minuutjes in de visjes, daarna nog een massage en als afluiting een heerlijke kop cappucino met wat lekkers.....


2 opmerkingen:

Lischa zei

Wat een leuk moederdag cadeau ,lekker tussen de visjes een voetbad ,lijkt me heerlijk.Je zal vast genoten hebben.En je Helix vind ik ook gaaf ,ik vind het een leuke plaats om een piercing te hebben.Maar dat zo lang moet genezen zeg dat had ik nooit verwacht.

Wat zie je jaarboek er ook heel erg gezellig en leuk uit.Misschien leuk voor mij voor volgend jaar ,inplaats van pl want dat doe ik niet gauw nog een keer.

groetjes jolanda

ps.Nog gefeliciteerd met je trouwdag

Je@net zei

Wat een leuk cadeau, ziet er ook erg spectaculair uit!
Gave piercing, leuk joh!
Nog bedankt voor je reactie op mijn blog. De volgende Foodies ligt 26 juni in de winkel.