woensdag 14 november 2012

Veel te lang geleden.

Herkennen jullie dat.....Je neemt je voor om vaker iets te schrijven op je blog, maar voordat je het weet is er weer een maand om? En vaak is het ook de vraag: waar moet ik nu over schrijven????

De afgelopen weken heb ik een beetje gesukkeld met klachten in mijn nek......Hiervoor heb ik nu 2 keer fysiotherapie gehad en mag ik nog een paar keer terug komen. Hierdoor is mijn freubel zin ook niet echt om over naar huis te schrijven. Daarnaast was het een paar weken heel druk met werken bij Moeders voor Moeders, dus dan schiet het rustig zitten er ook even bij in. Maar vanaf deze week komt de tijd en de zin weer een beetje terug.

Afgelopen week zijn we naar de Ikea geweest om een nieuwe tafel te kopen voor op de hobbykamer. Ik had een buro en een grenen tafel, maar de combinatie was niet helemaal goed. Daarnaast is grenen hout heel zacht waardoor er vele beschadigingen aan de tafel kwamen......Dus hebben we een eettafel gehaald die ook nog langer gemaakt kan worden mocht dit nodig zijn. Door wat te schuiven op de hobbykamer lijkt het nu wat ruimer. Ook hebben we onder de expedit kast wieltjes gezet, zodat ik deze  weg kan rijden. Enkele foto's van onze hobbykamer.
De nieuwe tafel waar het allemaal moet gebeuren......De printer is op een schap gezet zodat er meer plek is op de tafel.

De Expedit kast met heel veel spullen......

pfff en nog meer spullen.....(gelukkig niet alleen mijn spullen maar deze halve kast is in gebruik door Thijs. Zijn racebaan spullen staan hier allemaal in.

En de racebaan, met de boot van Thijs......De bedoeling is om deze racebaan helemaal op te gaan knappen. (dat was al klaar, maar door de verhuizing in 2006 is deze uit elkaar gehaald en Thijs wil er toch weer aan beginnen....Als hij tijd heeft)

Dan nog enkele kaartjes die ik de afgelopen week gemaakt heb....Aanstaande week word een leuke drukke week. Ik ga zaterdag met 2 scrapvriendinnetjes naar een cropdag in Loosbroek. Dinsdag ga ik met mijn oudste dochter naar de Margriet winterfair en de vrijdag erna hebben we de jaarlijkse Moeders voor Moedersdag in Arnhem dit jaar. Wat we gaan doen is een verrassing........
Hopenlijk duurt de volgende blogpost niet meer zo lang en kan ik eerder weer wat leuks melden of laten zien.......

3 opmerkingen:

Lischa zei

Ja dat herken ik heel erg ,gebeurt bij mij ook iedere keer,en ja dan is er helaas zo weer een maand overheen.Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt en een heerlijke grote ruimte en leuke scrapkamer ,heel mooi allemaal.

groetjes jolanda

www.moreenmelchers.com zei

Wat een mooie creaties en wat een prachtige ruimte. Heerlijk al je spulletjes zo voor het grijpen. Heel mooi.

moreen zei

Wat een mooie creaties en wat een prachtige ruimte. Heerlijk al je spulletjes zo voor het grijpen. Heel mooi.