zondag 19 mei 2013

Veel foto's...

Pfoei, wat is het weer lang geleden. De afgelopen maand heb ik veel gewerkt (ben dus ingewerkt in de zorg) en bij Moeders voor moeders was het ook redelijk druk. Daarnaast heb ik veel mogen shoppen dus een drukke periode met heel veel nieuws.
Allereerst mijn verjaardagskadootjes......Ik ben 45 geworden en heb een hele gezellige verjaardag gehad met leuke kadootjes, waaronder een ijsbon van de lekkerste ijssalon hier in de buurt. Een kadobon van een massage van een uur, Blond amsterdam sapkan, bloemen, bloemenbon, bonbons.....

Maar ik heb ook heel veel kaarten gekregen. Op 2 forums doe ik mee met de verjaardagslijst dus kreeg ik ook heel veel kaartjes.En toen werd het moederdag......Ook toen weer kadootjes.......
Een mooie kookboekstandaard met sjoklaatjes. En een uitnodiging om naar de bioscoop te gaan naar een film. Een doosje met badschuim en ponsjes en een stempel van pipoos.

En het houd maar niet op. De afgelopen week heb ik nog wat dingen besteld en deze kwamen ook binnen.

De torentjes voor mijn SU inkt.

De boxen voor mijn Sn@p spullen en verdere cropspullen.

En mijn bestelling van Stampin up.....Ik ben er weer super blij mee.
Dan als laatste zijn we nog gaan shoppen bij Scrapdelight en de Craftorij. Dit was weer heel gezellig. Het was een leuke maar vermoeiende dag. Mijn aankopen van die dag:


En nu is het echt klaar......Ik stop even met kopen, want nu ga ik eerst wat spullen gebruiken.....hahahaha.

Geen opmerkingen: