woensdag 30 januari 2013

Workshop en Stampin up.

Afgelopen week ben ik naar de Craftorij geweest om een workshop te volgen van Rianne. Het was een yearbook gemaakt met het papier van Graphic 45 genaamd Place in Time. De dag was geweldig.....Goed verzorgd, gaaf project en een leuke club. We hebben wel hard moeten werken om het boek af te krijgen maar dat maakt niets uit. Het resultaat is er dan ook naar.....
Na het harde werken was er natuurlijk tijd voor ontspanning en wat doe je dan???? Juist ja shoppen........
Afgelopen maandag hadden we een Stampin up avond....
Ik ben helemaal weg van die stempeldoosjes van hun. En waarom.......Alleen al hoe ze open en dicht gaan....hahaha. We mochten de spulletjes bekijken, voelen en gebruiken en we hebben zelfs een make en take gedaan. Later op de avond kwamen de problemen.....WAT MOET JE BESTELLEN?????? Ik heb een mooie stans van een envelopje besteld, de kleine inktkussentjes, bijpassend papieren en lijm. Aangezien ze een actie hadden mochten we nog iets uitkiezen uit een speciale folder en dat werd voor mij een leuke stempelset met banners. Vandaag kreeg ik een mail dat ik als hostess nog wat uit mocht kiezen en dat werden dus de banner dies, 3 leuke stempelsets en een mooie witte pen.....Er zijn nog wat spulletjes die ik graag wil bestellen maar dat komt de volgende keer wel weer.....Als de spulletjes komen volgende week laat ik wel een foto zien...... Nu ga ik maar weer eens de hobbykamer opruimen, want overal liggen spullen......Misschien kan ik dan vanmiddag nog beginnen met het yearbook te pimpen.....De bladzijdes zijn allemaal zover klaar, dus nu kan het pimpen beginnen......En natuurlijk de labels voor in de pockets allemaal.....Maar dat is nog een hele hoop werk.

dinsdag 15 januari 2013

Kaartjes, sneeuw en freubelen.

Ik zit hier op mijn hobbykamer en kijk naar buiten. Het sneeuwt weer een beetje. Ik vind het heerlijk.....Lekker met de verwarming hoog, lekker kopje koffie of thee erbij en de muziek zachtjes aan. De afgelopen weken heb ik op de cropavonden enkele kaartjes gemaakt die ik nog af moest maken....De ene moest nog een lintje, een ander moest nog een stempeltje......Nu zijn ze dus af. En kan ik ze ook laten zien.
Daarnaast heb ik ook het schoolproject afgemaakt. Ook daarvan kan ik een paar foto's laten zien.
Nu weer snel verder met mijn jaarboek. Tot de volgende keer. Groetjes van Annemarie.

woensdag 2 januari 2013

2013

Graag wil ik jullie allemaal een geweldig mooi en gezond 2013 wensen.