woensdag 30 januari 2013

Workshop en Stampin up.

Afgelopen week ben ik naar de Craftorij geweest om een workshop te volgen van Rianne. Het was een yearbook gemaakt met het papier van Graphic 45 genaamd Place in Time. De dag was geweldig.....Goed verzorgd, gaaf project en een leuke club. We hebben wel hard moeten werken om het boek af te krijgen maar dat maakt niets uit. Het resultaat is er dan ook naar.....
Na het harde werken was er natuurlijk tijd voor ontspanning en wat doe je dan???? Juist ja shoppen........
Afgelopen maandag hadden we een Stampin up avond....
Ik ben helemaal weg van die stempeldoosjes van hun. En waarom.......Alleen al hoe ze open en dicht gaan....hahaha. We mochten de spulletjes bekijken, voelen en gebruiken en we hebben zelfs een make en take gedaan. Later op de avond kwamen de problemen.....WAT MOET JE BESTELLEN?????? Ik heb een mooie stans van een envelopje besteld, de kleine inktkussentjes, bijpassend papieren en lijm. Aangezien ze een actie hadden mochten we nog iets uitkiezen uit een speciale folder en dat werd voor mij een leuke stempelset met banners. Vandaag kreeg ik een mail dat ik als hostess nog wat uit mocht kiezen en dat werden dus de banner dies, 3 leuke stempelsets en een mooie witte pen.....Er zijn nog wat spulletjes die ik graag wil bestellen maar dat komt de volgende keer wel weer.....Als de spulletjes komen volgende week laat ik wel een foto zien...... Nu ga ik maar weer eens de hobbykamer opruimen, want overal liggen spullen......Misschien kan ik dan vanmiddag nog beginnen met het yearbook te pimpen.....De bladzijdes zijn allemaal zover klaar, dus nu kan het pimpen beginnen......En natuurlijk de labels voor in de pockets allemaal.....Maar dat is nog een hele hoop werk.

3 opmerkingen:

Ria zei

dat ziet er super leuke uit en wat heb je leuke spullies gekocht bij de Craftorij, ben ook heel benieuwd naar de SU produkten.
Het Yearbook vordert hier ook al aardig, de pagina´s zijn bijna klaar en dan volgt het pimpen en inderdaad de labels maken, maar we hebben een jaar de tijd !!!!

groetjes Ria

Lischa zei

leuk hoor en wat een gezelligheid,heb je je blog veranderd ook al zo leuk?hoe krijg je dat voor elkaar zo boven in de met je naam erg leuk.

Ans zei

Een heel mooi jaarboek, leuke materialen heb je geshopt.

Liefs Ans