dinsdag 7 februari 2012

Een nieuw bericht op mijn blog.

Daar ben ik weer eens.....De afgelopen weken heb ik niet zo veel gescrapt. Op de maandagavond doen we altijd croppen met 5 dames. Dat is vaak heel gezellig en wordt stiekem steeds later.
Op de maandagavonden probeer ik steeds mijn jaarboek bij te werken en dat lukt vrij aardig. Ik print de foto's thuis uit, zodat ik 's avonds de foto's kan plakken en wat kan pimpen. Dit is week 4. De foto is niet zo heel duidelijk, maar geeft een redelijk beeld.

Daarnaast heb ik nog enkele kaartjes gemaakt en natuurlijk vergeten te fotograferen voordat ze op de post zijn gegaan. De ontvangers vonden ze mooi, en dat is het belangrijkste.
Afgelopen week hebben we onszelf ook nog verwend met een nieuw koffiezet apparaat. Ik ben normaal niet zo van de smaakjes koffie maar deze vond ik toch heel erg lekker. De latte machiato van de dolce gusto. gelukkig had ik nog wat kadobonnen liggen dus hebben we hem besteld en al uitgetest.


Verder krijg ik iedere dag op mijn facebook pagina hele mooie Quotes te zien. Soms springen er een paar gewoon uit. Deze wil ik ook nog met jullie delen. Tot snel weer....


4 opmerkingen:

Ria zei

Wat ziet dat er allemaal gezellig uit, wij hebben ook regelmatig zo'n avond en soms wel eens een hele dag.
En die laatste quote, helemaal toppie, heb hem even opgeslagen komt beslist wel en keer van pas !!!

groetjes Ria S.

Miranda zei

Gezellig!!!
Ik vind je pagina erg leuk!!

Anoniem zei

Het ziet er allemaal heel goed uit. Ik hoop dat we nog lang samen kunnen croppen.
Tot donderdag.

gr.Annie

Jolanda en meer creaties....... zei

wat een leuke quotes zeg, en ik zie dat er veel gezelligheid is op de maandagavond...wens je een fijne avond toe,groet van Jolanda