dinsdag 27 maart 2012

Ons scrapweekend.

Vrijdagmorgen ben ik rond half 9 vertrokken en heb ik Annie en Thea opgehaald. Daarna naar Vierlingsbeek waar Joanie en Judith stonden te wachten. Vanuit Vierlingsbeek ging de reis naar Nieuwegein, naar Scrapdelight. Daar hebben we lekker geshopt en koffie gedronken. Na een uurtje (het waren er volgens mij wel meer) zijn we naar Bunnik gereden om daar bij Vroeg lekker te eten. Na de lunch zijn we naar het bungalowpark gegaan (in Leersum) Daar hadden we nu huisje 1 genaamd Lariks. Nadat we onze bedden hadden opgemaakt, de boodschappen hadden opgeruimd was het natuurlijk tijd om onze nieuwe aankopen te gaan bekijken. Wat hadden we veeeeellllll. Maar ja we hebben dan ook lang gespaard voor dit uitje.
Vrijdagavond hebben we heerlijke pilaf ala Judith gegeten en de rest van de dag hebben we gecropt.

Zaterdagmorgen na het ontbijt zijn we richting Doorn gereden. Naar Paper en Pictures. Ook daar zijn we weer helemaal los gegaan en hebben we weer heel veel gekocht. Wat is dat leuk om te weten dat je gewoon niet hoeft te kijken naar het geld en gewoon leuke dingen kan kopen.
Na het shoppen (alweer een hele lange tijd) zijn we op het terrasje van Plein6 gaan lunchen. Daarna weer terug naar de bungalow en verder croppen. Tussendoor nog snel frietjes gegeten en verder de hele middag en avond gecropt.

Zondagmorgen na het ontbijt, weer gaan croppen en na  de middag toch nog even naar Doorn. Na een heerlijke cappucino toch nog de laatste dingetjes bij Paper en Pictures gaan halen, en weer snel terug naar de bungalow. En natuurlijk weer croppen. Tegen 19.00 uur zijn we naar de Pizzeria Don Nino gereden waar we heerlijk hebben gegeten. Na een Spagetti met zeevruchten en een notenijs waren we rond tien uur weer terug in de bungalow. Ook nu weer even wat croppen en tegen half 12 zijn we toch maar gestopt om nog even (tot bijna half 2) gezellig wat te borrelen.

Maandagmorgen moest Judith helaas al heel vroeg terug. Wij zijn na het ontbijt terug gereden. Even snel de bungalow opgeruimd en alles in de auto gedaan (dat was nog niet zo makkelijk) In Boxmeer zijn we nog een laatste kop koffie gaan drinken en toen zat het weekendje er toch weer echt op.......Nadat iedereen thuis was afgezet was ik om half 2 thuis.

Vandaag heb ik alweer mogen genieten van al mijn mooie en leuke aankopen. Alles op de foto zetten en nog een keertje bekijken. Volgens mij is dat voor ons als scrappers gewoon het leukste wat er is.


2 opmerkingen:

Joke zei

Wat een lief berichtje op mijn blog,fijn dat jullie weer zon leuk weekend hebben gehad het weer was ook nog eens perfect!!
Fijn weekend alvast
Lieve groetjes Joke

Lischa zei

wat een geweldige aankopen heb je gedaan ,echt super en wat ziet het er gezellig uit