vrijdag 13 juli 2012

Oooooohhhh leuke dingen.....

Maandagavond tijdens ons wekelijkse cropavondje hebben we besloten om gisteren naar de Scrapsjop in Grave te rijden. Annie kon helaas niet mee, daarom waren we met ons viertjes. Om half 10 vertrokken we in Horst en reden we richting Vierlingsbeek, waar Joanie met de auto klaar stond om voor ons op te rijden. Zo tegen tienen kwamen we aan bij de Scrapsjop. Wat een leuke winkel en wat veel spullen.......We werden heel vriendelijk ontvangen met koffie. Na een tijdje rondgekeken te hebben, hadden we toch wel allemaal leuke spulletjes in onze mandjes liggen......


Voordat Joanie terug ging naar Boxmeer, hebben we nog snel even samen gelunched bij een zaakje aan de overkant van de straat. Een heerlijk clubsandwich met zalm en roomkaas en een kopje thee.

Joanie ging terug naar haar werk en wij gingen verder naar de scrapwinkel in Heesch. Dat viel een beetje tegen want ze zijn best duur met bepaalde dingen en het is niet zo heel gezellig om daar te winkelen. Maar ook daar hebben we weer alle drie wat leuks gevonden.

Op naar de derde winkel in Brabant. Ze liggen allemaal maar een paar kilometer verspreid van elkaar dus lang in de auto zitten hoeft niet. Scrap en More in Vinkel. Een klein winkeltje met heeeel veel spullen en betaalbare prijzen. Ook daar heb ik gevonden waar ik naar op zoek was.

Tja wat doen we.....rijden we nog door naar de Scrapheap in Sprang kapelle???? Natuurlijk......nu zijn we in de buurt. Dus hup de auto in en een klein half uurtje later stonden we daar voor de deur.

En ook daar hebben we een heerlijk kopje koffie gedronken met Carla (daar waren we wel aan toe) en hebben we lekker even kunnen sjoppen.En natuurlijk ook daar weer wat meegenomen.


Om half zeven was ik thuis gisteren. Het was een supergezellige maar wel vemoeiende dag. 's Avonds zijn we nog met mijn moeder gaan geocachen en toen we terug kwamen stond er een kadootje van onze oudste dochter in de keuken.


Nog een laatste kadootje wat ik vanmorgen kreeg via de post.

Dit boek is een kado voor alle vrouwen die ik in de maand juli en augustus in mag schrijven voor Moeders voor Moeders. Ik heb de achterkant vanmorgen even vluchtig doorgelezen en het kippenvel stond al op mijn armen. Vanavond ga ik beginnen aan dit boek.


2 opmerkingen:

Ria zei

Wauw wat hebben jullie een super leuke dag gehad, 4 winkels op een dag, lijkt wel een hobbybeurs maar dan met de auto, geweldig !!!
heel veel plezier met je spulletjes en we zien wel wat het uiteindelijk geworden is !!!!!!
groetjes Ria S.

Natasja Cats - Verbeek zei

Dat ziet er uit als n gezellig dagje!