woensdag 27 maart 2013

Foto's van het jaarboek.

Bij deze de beloofde foto's van het jaarboek. Ook heb ik eindelijk de voorkant gemaakt.

dinsdag 26 maart 2013

En nog een paar nieuwe spulletjes.

Het lijkt er op dat ik alleen maar spulletjes koop om te freubelen en er dan niks meer mee doe......Nou zo is het ook.....hahahaha. Ik kan zo genieten van mijn stempeltjes, inkt en papier.......Maar het word tijd dat ik weer wat ga doen, met de aankopen. Afgelopen week heb ik wel mijn jaarboek bijgewerkt. Ik liep meer als een maand achter, dus dat werd tijd. Foto's volgen nog.
Van Stampin up had ik nog een kadootje tegoed. Blijkbaar mocht ik als hostess nog 2 producten uitzoeken met 50%korting. Helaas kwam ik hier pas later achter en heb eens gevraagd wat hier nog mee gedaan kon worden. Gelukkig kwam de demonstratrice me tegenmoet en mocht ik alsnog van dit aanbod gebruik maken. Ik heb een stempelset gekozen en de snijmachine. deze kwamen afgelopen week binnen.
Terwijl ik bezig was met mijn jaarboek, kwam ik nog wat papier tekort, dus heb ik snel bij scrapbookdepot wat besteld. Ik ben helemaal weg van deze winkel want de leveringen gaan zo supersnel en goed. En het minimale bestelbedrag is maar 17,50 euro, en hoe snel zit je daar al aan.

Dus nu kan ik weer verder met mijn jaarboek.

En tot slot heb ik ook nog nieuwe schoenen gekocht. Vanaf 1 april ga ik weer werken als oproepkracht bij Crescendo in Venlo. Dat zijn zorgappartementen. Ik heb er heel veel zin in, mar ik moest natuurlijk wel goeie loopschoenen hebben. Dus bij deze.......

Zo dit was het weer voor deze keer. Nu ga ik snel wat eten en weer een flink stuk lopen.

zaterdag 9 maart 2013

Yeahhhhh allemaal nieuwe spulletjes.

Daar ben ik weer even om jullie te laten zien wat ik nog gekocht heb op de beurs in Venray en mijn laatste bestelde spulletjes van Stampin up op de party van Henny.

Afgelopen vrijdag dus heelijk met Henny en Annie naar de beurs in Venray geweest. Het was niet super groot, maar er was natuurlijk genoeg om te kopen......Ik ben in ieder geval blij met mijn aankoopjes. Nu nog de tijd vinden om het te gaan gebruiken.

En mijn nieuwe SU spullen.....
Gaaf he. Nu is er nog een stempel en het snijapparaat in bestelling (omdat ik dat nog mocht bestellen, van mijn party de vorige keer)

Nog een update van mijn sollicitatie....... Aanstaande vrijdag ga ik een ochtendje meedraaien in een zorgappartementen complex hier in de buurt. Ik heb er superveel zin in.

woensdag 6 maart 2013

Een paar kaartjes.

Daar ben ik weer......Flink verkouden maar niet echt ziek. De afgelopen weken was iedereen ziek om heen, en ik dacht er tussendoor te piepen. Totdat ik vorige week flink keelpijn kreeg en begon te snotteren. De keelpijn is gelukkig over maar mijn neus loopt nog flink.
Maar ik heb niet stil gezeten. We hebben op 16 februari een heerlijke dag gefreubeld bij Annie. Op die dag heb ik een paar kaartjes gemaakt. 3 kan ik er laten zien, de rest is al weg en natuurlijk niet gefotografeerd.


Ook hebben we nog een leuke Stampin up avond gehad bij Henny. Wat is en blijft dat spul leuk en het is net een verslaving. Je wilt steeds meer en meer.
Ook mijn jaarboek heb ik bijgewerkt tot en met januari. Februari is ook al bijna klaar maar daar moeten de foto's nog in en die moet ik nog uitprinten. Maar voor nu de maand januari.Verder is hier nog een leuk nieuwtje te vertellen. Ik heb altijd in de zorg gewerkt en de laatste weken begon ik weer een beetje te twijfelen of ik weer terug zou gaan in de zorg. Nadat ik bij een gesprekje van Moeders voor Moeders met iemand gepraat had over de zorg werd ik weer helemaal enthousiast. Dus nu ga ik op zoek naar een baan in de zorg, als oproepkracht. Mijn werk voor Moeders voor Moeders blijf ik doen, want het is zo'n leuk werk en zo goed te combineren met een andere baan.....Wordt vervolgd.