woensdag 6 maart 2013

Een paar kaartjes.

Daar ben ik weer......Flink verkouden maar niet echt ziek. De afgelopen weken was iedereen ziek om heen, en ik dacht er tussendoor te piepen. Totdat ik vorige week flink keelpijn kreeg en begon te snotteren. De keelpijn is gelukkig over maar mijn neus loopt nog flink.
Maar ik heb niet stil gezeten. We hebben op 16 februari een heerlijke dag gefreubeld bij Annie. Op die dag heb ik een paar kaartjes gemaakt. 3 kan ik er laten zien, de rest is al weg en natuurlijk niet gefotografeerd.


Ook hebben we nog een leuke Stampin up avond gehad bij Henny. Wat is en blijft dat spul leuk en het is net een verslaving. Je wilt steeds meer en meer.
Ook mijn jaarboek heb ik bijgewerkt tot en met januari. Februari is ook al bijna klaar maar daar moeten de foto's nog in en die moet ik nog uitprinten. Maar voor nu de maand januari.Verder is hier nog een leuk nieuwtje te vertellen. Ik heb altijd in de zorg gewerkt en de laatste weken begon ik weer een beetje te twijfelen of ik weer terug zou gaan in de zorg. Nadat ik bij een gesprekje van Moeders voor Moeders met iemand gepraat had over de zorg werd ik weer helemaal enthousiast. Dus nu ga ik op zoek naar een baan in de zorg, als oproepkracht. Mijn werk voor Moeders voor Moeders blijf ik doen, want het is zo'n leuk werk en zo goed te combineren met een andere baan.....Wordt vervolgd.

1 opmerking:

Lischa zei

leuke kaartjes en je smash book ziet er leuk uit